0722558583
Reservation
RAMONA CAMERE DE INCHIRIAT
Bucurați-vă de o experiență unică

Locatia este situata la 800 m de centrul orasului Gura Humorului, intr-o zona linistita, in apropierea padurii. Dispunem de 13 camere cu o capacitate de maxim 30-32 de locuri de cazare in regim hotelier.Ramona Camere de Închiriat oferă experiențe unice într-un ambient primitor și confortabil. Cu camere amenajate cu atenție la detalii, fiecare oaspete se va simți ca acasă. Serviciile noastre și amplasarea convenabilă, fac din Ramona alegerea ideală pentru călătorii aflati in tranzit cat si pentru vacanțe relaxante. Rezervă acum și descoperă ospitalitatea Bucovineana!
Va punem la dispozitie mai multe tipuri de spatii de cazare: camere cu pat matrimonial, duble twin, camere triple, o garsoniera. Toate camerele au baie proprie si TV cablu si sunt situate la etajul 2, accesul facandu-se exclusiv pe scari (nu este lift).
La mansarda se afla o sala multifunctionala si o mini-bucatarie la dispozitia turistilor unde acestia isi pot pregati micul dejun, pot organiza petreceri, intalniri si conferinte.
Locatia dispune de sauna si hot tub SPA jacuzzi cu cromoterapie. Accesul la facilitatile SPA se face contracost, pe baza de programare si in functie de disponibilitate.
Locatia ofera gratuit internet wirless, parcare, acces la foisor, gratar si loc de joaca pentru copii. Nu dispunem de lemne de foc pentru gratar.
Parcul de agrement Arinis unde gasiti piscina si partia se afla la o distanta de aproximativ 1 km. Manastirile Voronet si Humor sunt la 6 km.
Va asteptam cu drag in Bucovina!

Vezi mai mult »

Rezervare

0722558583
RAMONA CAMERE DE INCHIRIAT
Camere și suite
Serviciile noastre
Facilități hotel
Parcare gratuită
Cameră de bagaje
Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
Camere nefumători
Camere pentru Familii
Grădină
Mărturii

Ce spun clienții

Formular rezervare

Rezervare

0722558583