Despre noi

DATASYSTEMS S.R.L. a luat ființă în anul 1994 având ca obiect principal de activitate soluții informatice de gestiune și management pentru societăți comerciale mici și mijlocii, dar și servicii complementare de asistență software și hardware.

Reperele activității noastre sunt legate de crearea primelor Centre de Informații pentru Cetățeni din țară precum și de informatizarea a peste 100 de instituții de stat și societăți comerciale, folosind tehnologie OPEN SOURCE.

Scopul declarat al produselor informatice de gestiune și management create de societatea noastră este de a oferi clienților noștri aplicații de calitate superioară, cu costuri colaterale zero și un nivel minim al cheltuielilor de întreținere și exploatare.

Managementul informației constituie preocuparea de bază a societății, în contextul gestionării acesteia într-un mod corect și eficient, adaptat permanent realitaților românești și în conformitate cu tendințele europene și mondiale.

Elementele de înnoire și actualizare la cerințele pieței și tehnologiei sunt repere omniprezente în produsele și serviciile oferite de noi consumatorilor din zona tehnogiei informației.

Activitatea societății este recunoscută și în revistele de specialitate, produsele noastre informatice fiind considerate alternativă foarte avantajoasă la ERP-urile firmelor străine.